Helyi információs szolgálat

Üdvözlök mindenkit,

Katalin vagyok, a M.E.D. Központ alapítója. Közgazdászból lett Egészség-Coach vagyok, Funkcionális Diagnosztikát alkalmazó holisztikus táplálkozási és életmód mentor, és a Weston A. Price alapítvány információs szolgálatának helyi területi vezetője.

Személyes elhivatottságomnak tekintem, hogy az Alapítvány munkáján keresztül is terjesszem a hagyományos táplálkozási elvekben rejlő lehetőségeket egészségünk megőrzésére vagy visszaszerzésére. Nagy örömömre szolgál, hogy munkámmal hozzájárulhatok ahhoz, hogy a hagyományos kultúrák egészséges táplálkozási és életmódbeli szokásait népszerűsítve lehetőséget teremtsek arra, hogy a modern kor embere újra élhessen azzal az alapvető jogával, hogy teste optimálisan működjön, szellemileg friss maradjon, és mentes legyen a modern kor rettegett degeneratív és gyulladásos eredetű betegségeitől. Hiszem, hogy egészségünk a saját kezünkben van. Mi teremtjük meg azt a saját tudatos döntéseink eredményeként, aminek első lépése az étel, amit magunkhoz veszünk. A mai világban az ételről tudatos döntéseket kell hoznunk, ha egészségesek akarunk maradni, és az egészséghez való alapvető jogot gyermekeinknek is biztosítani szeretnénk. Az étkezéssel kapcsolatos bölcseleteket a hagyományos kultúrák apáról fiúra, generációról generációra örökítették, hogy fenntartsák vérvonaluk egészséges folytonosságát. A mai világban a bölcsek kövét már nem adják át a soron következőknek, hiszen a bölcseletek már el is vesztek a modern kor zajaiban.
A Weston A. Price alapítvány célja, hogy Dr. Price kutatásai alapján felelevenítse a hagyományos kultúrák táplálkozási bölcseleteit, és ezeket újra elterjessze a világon.
Nagy örömömre szolgál, hogy ennek részese lehetek. A mai világban ezt a bölcseletet egy nagy adag tudatossággal kell ötvöznünk annak érdekében, hogy felkutassuk és megtaláljuk azokat a minőségi forrásokat, ahonnan megbízhatóan jutunk tiszta élelmiszerekhez.
Ennek a tudatosságnak a jegyében és szerény személyem közreműködésével:) született meg a Weston A. Price Alapítvány információs szolgálatának magyar nyelvű weboldala, és tevékenysége.

Print Friendly